Ανακαλύψτε κάτι νέο κάθε μέρα!
Το Zen αναζητά παντού περιεχόμενο το οποίο σας παρουσιάζει σε ένα ατελείωτο feed με σκοπό να σας ενημερώνει, να κεντρίζει το ενδιαφέρον σας και να σας εμπνέει.
Yandex Browser
Yandex Launcher
Yandex Browser με Zen
Ενδιαφέροντα άρθρα, ειδήσεις και βίντεο — όλα σε ένα, εξατομικευμένο feed στην αρχική σελίδα του browser του υπολογιστή σας και τις φορητές σας συσκευές.
Λήψη
Yandex Launcher με Zen
Εξατομικεύστε το Android τηλέφωνό σας ώστε να ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ και γεμίστε το με ενδιαφέρον περιεχόμενο από όλο το internet.
Το Zen μαθαίνει τι σας ενδιαφέρει
Καθώς βλέπετε το υλικό που σας προτείνεται, το Zen σας ρωτάει αν θέλετε να βλέπετε περισσότερο τέτοιο περιεχόμενο στο feed σας. Αξιοποιώντας τις απαντήσεις σας, η τεχνολογία AI που χρησιμοποιεί το Zen βελτιώνει συνεχώς το feed σας. Όσο περισσότερο μοιράζεστε τις απόψεις σας με το Zen, τόσο καλύτερα μαθαίνει τι σας ενδιαφέρει.
Διευρύνετε τους ορίζοντές σας με το Zen
Με βάση τις σελίδες που επισκέπτεστε, το Zen αναζητά νέα ενδιαφέροντα θέματα, προσθέτοντας συναρπαστικά άρθρα, συλλογές φωτογραφιών και βίντεο στο feed σας, οδηγώντας σας έτσι σε ανακαλύψεις που δεν θα είχατε κάνει μόνοι σας.
Η βελτίωση του feed δεν σταματάει ποτέ
Το Zen αναλύει το ιστορικό του browser σας, παρατηρεί ποιες προτάσεις προσελκύουν το ενδιαφέρον σας και χρησιμοποιώντας τα σχόλιά σας, βελτιώνει τις προτάσεις του, κάνοντάς τις όλο και πιο πετυχημένες.